Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-16-2017, 09:19 AM
dfreib dfreib is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 10
dfreib has 10 reputation points
Default Communicator for web salesforce call logging not working

I have the Avaya Communicator for web Chrome extension up and running but the call logging isn't passing the "Call Result" into the activity update. What does the extension look for in Salesforce to tie the "Call Result" field input to?
Attached Images
File Type: jpg 2017-11-16 12_10_32-Clipboard (Custom) (3).jpg (6.4 KB, 9 views)

Last edited by dfreib; 11-16-2017 at 09:27 AM. Reason: adding screenshot
Reply With Quote
  #2  
Old 11-16-2017, 11:06 PM
sbhano sbhano is offline
Whiz
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 38
sbhano has 10 reputation points
Default

Hi
i think their is no specific settings for that. I should work when you install .xml file.
Does your pop up in salesfoce on incoming calls working? I am having issue with popup on incoming calls. call logs are working fine.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-28-2017, 08:08 AM
dfreib dfreib is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 10
dfreib has 10 reputation points
Default

The call pop works fine on mine. Is your's not working at all? What xml are you using?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-28-2017, 09:49 PM
sbhano sbhano is offline
Whiz
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 38
sbhano has 10 reputation points
Default

Hi Guys,
I am facing this issue with sales force.

When I enable the setting in web communicator (Show All Matches). I got incoming popup on all the numbers but if some unknown caller call and their is 0 instead of country code ( eg. (09810806186 instead of +919820806186). Web communicator adding the country code by itself, Why ? and even its India number why its even adding +39/+44 etc. there should be +91.

Any Ideas guys ?
Reply With Quote
  #5  
Old 02-15-2018, 02:11 PM
tailos tailos is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 1
tailos has 10 reputation points
Default Salesforce CTI

Quote:
Originally Posted by dfreib View Post
I have the Avaya Communicator for web Chrome extension up and running but the call logging isn't passing the "Call Result" into the activity update. What does the extension look for in Salesforce to tie the "Call Result" field input to?
Did you figure out the Problem. I am having same problem.
Reply With Quote
  #6  
Old 03-13-2018, 07:08 AM
storm11 storm11 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 1
storm11 has 10 reputation points
Default

I am also having issue with IP Office and ACW integration to Salesforce. Calls are arriving but no screen pop nor call history. Any suggestions?
Reply With Quote
Reply

Tags
communicator for web, salesforce

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:52 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.