Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-12-2013, 08:42 AM
penar penar is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
penar has 10 reputation points
Default one-X Portal user login

Greetings,

I haven recently installed an Avaya one-X Portal. The administrator login works like a charm but whenever I try to log in as a user, I get the attached image and the System is currently unavailable. Please wait... message never goes away.

Could somebody drop some insight please?

Thanks
Attached Images
File Type: jpg one-x.JPG (26.3 KB, 16 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 08-23-2018, 04:18 AM
irdtelecom irdtelecom is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1
irdtelecom has 10 reputation points
Default

Hi,

could you solve it? I have the same problem
Reply With Quote
  #3  
Old 08-23-2018, 04:39 AM
markgallagher markgallagher is online now
Legend
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 547
markgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation points
Default

Since these posts are in the Avaya Aura forum, I suspect no one who works with Avaya IP Office will ever look at it.

Start a thread in the "Small and Medium Businesses" forum and provide more information about the server if you want help.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-06-2018, 12:43 PM
colon29 colon29 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 1
colon29 has 10 reputation points
Default

Have you checked to make sure that the EnhTCP password matched in the IP Office and in the One - X settings?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:24 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.