Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-01-2012, 02:28 AM
kirchenlo kirchenlo is offline
Guru
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 195
kirchenlo has 15 reputation pointskirchenlo has 15 reputation points
Default CCMM login failed, could not login Agent: xxxx to CCMS

Hallo,

I have an installation with a AACC 6.2 with Offsite Agent feature and Multimedia, both type of Agents I cannot login using the Agent Dekstop (CCAD). As soon as I activate Multimedia or the offsite Agent feature I get "CCMM login failed, could not login Agent: xxxx to CCMS", where xxxx = Agents ID.

Voice Only Agents can login using the CCAD. I have checked several logs and I found something strange, it is refusing the open queue licenses, I am not sure if this is related, any idea?

Here an extract out of the log file;

AgentSessionAgentTerminalProperty[agentEverLoggedIn=false, adminUserId=3167CC20-4441DE43-96F33ABA-4CC0E979, loginEnded=false, refusedLicence=OpenQ, licenceGranted=false, ].


Any helpful word appreciated!


Regards,


Lothar
Reply With Quote
  #2  
Old 10-02-2012, 02:40 AM
breenb breenb is offline
Aspiring Member
.
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
breenb has 10 reputation points
Default

Your License Manager is not granting license, ensure that your active server has all services enabled by goign to start->run->scmu
Reply With Quote
  #3  
Old 10-02-2012, 03:01 AM
breenb breenb is offline
Aspiring Member
.
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
breenb has 10 reputation points
Default

lm_server.log please?

I bet you don’t have the LM_OQ* license in your LIC file.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:10 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.