Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-29-2015, 12:34 AM
bmurin bmurin is offline
Whiz
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 31
bmurin has 10 reputation points
Default IPO SE primary server freezing

Hi all.

I have a server edition primary server linux based that stops responding.
If you press any button on all the IP phones they don’t respond. You won’t make or receive calls. IP Office Manager will not be able to reboot the server or change any configuration.
When I SSH into the server there is an error ‘Cannot allocate memory”. Logging in via the command line takes many attempts. This has occurred many times and usually resolved by rebooting.

How can this be fixed?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-29-2015, 06:21 AM
havel3 havel3 is offline
Guru
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 148
havel3 has 15 reputation pointshavel3 has 15 reputation points
Default

Youre answer is on Tek-Tips
Reply With Quote
  #3  
Old 05-29-2015, 08:20 AM
bmurin bmurin is offline
Whiz
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 31
bmurin has 10 reputation points
Default

Thanks will do as advised and give feedback.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-01-2015, 09:53 PM
bennylu bennylu is offline
Genius
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 221
bennylu has 10 reputation points
Default

Had a similar issue a few months ago after upgraded to V9.1. Later Avaya support said the issue may come from onex but I had already downgraded the system to 9.0.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-01-2015, 10:50 PM
bmurin bmurin is offline
Whiz
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 31
bmurin has 10 reputation points
Default

Good to hear from you. What exactly about onex?
Reply With Quote
  #6  
Old 06-02-2015, 12:51 AM
bennylu bennylu is offline
Genius
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 221
bennylu has 10 reputation points
Default

Onex is on the primary server and the support said it may have connection error to some expansions. The response was too late and I had already downgraded the system so there has no way to prove or test it.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-02-2015, 02:07 AM
bmurin bmurin is offline
Whiz
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 31
bmurin has 10 reputation points
Default

Noted. Thank you.
Reply With Quote
  #8  
Old 06-02-2015, 03:39 AM
kirchenlo kirchenlo is offline
Guru
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 195
kirchenlo has 15 reputation pointskirchenlo has 15 reputation points
Default

I had a similar issue on 9.1 SE. I had the need for SQL on VoiceMailPro so I swap it to Windows Servers, afterwards the Primary was rebooting occasionally. I received a fix from Avaya for it.
Reply With Quote
  #9  
Old 06-02-2015, 01:41 PM
fwilkepcs fwilkepcs is offline
Genius
 
Join Date: Nov 2013
Location: Germany
Posts: 360
fwilkepcs has 18 reputation pointsfwilkepcs has 18 reputation points
Default

Does Windows VMPro work with ServerEdition? I didn't test that so far.
Reply With Quote
  #10  
Old 06-03-2015, 07:13 AM
kirchenlo kirchenlo is offline
Guru
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 195
kirchenlo has 15 reputation pointskirchenlo has 15 reputation points
Wink

Hello fwilkepcs,

it works, as you need to move it to windows if your customer wnats to use the SQL building blocks in the application builder. It works perfectly as it works with the application server.

Regards,

Lothar
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:05 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.