Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-30-2021, 01:51 AM
svdi svdi is offline
Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 4
svdi has 10 reputation points
Default IP Office R11.1 FP2 user synchronization through Active directory problem

Hi all,

I had an IP Office running R11.1 FP1 with user synchronization through Active Directory without any issue.
After upgrading to R11.1 FP2 we lost the option of making other sync jobs and we only recovered it after deleting the old schedules. After that and even with the same queries that we were using with R11.1 FP1 we couldn’t retrieve any results.
Is someone experiencing similar issues?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:56 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.