Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-11-2018, 10:58 AM
ecomin ecomin is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 4
ecomin has 10 reputation points
Default Random Issue - Handsets Freezing

We get about 2-3 of these per day - our 9608 handsets will lock up and not allow the user to hit the voicemail key, the missed call key or the phone book. We have about 250 of them in total.

After a reboot or a re-program they come back, but it's annoying. Our vendor has a ticket in w Avaya and apparently they're not sure either.

We're on the latest build of v 10 and they want to move us to v11 to get this fixed but I am so curious why this happens randomly. Any suggestions?
Reply With Quote
  #2  
Old 09-11-2018, 11:03 AM
ecomin ecomin is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 4
ecomin has 10 reputation points
Default

Also - the phone will function normally as far as making and receiving calls while the "buttons are frozen".
Reply With Quote
  #3  
Old 09-12-2018, 10:44 AM
mlombardi1's Avatar
mlombardi1 mlombardi1 is offline
Genius
 
Join Date: Sep 2010
Location: New York
Posts: 342
mlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation points
Default

Are the phones SIP or H.323? What firmware version?
Reply With Quote
  #4  
Old 09-14-2018, 08:44 AM
hurdk hurdk is offline
Whiz
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 37
hurdk has 11 reputation points
Default

is this CM or IP Office?

On CM something like this happens when you leave on hook dialing to "N"

Not sure if this helps.....
Reply With Quote
  #5  
Old 09-17-2018, 11:54 AM
ecomin ecomin is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 4
ecomin has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by mlombardi1 View Post
Are the phones SIP or H.323? What firmware version?
They are H.323

Firmware is 6.6604
Reply With Quote
  #6  
Old 09-17-2018, 11:55 AM
ecomin ecomin is offline
Member
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 4
ecomin has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by hurdk View Post
is this CM or IP Office?

On CM something like this happens when you leave on hook dialing to "N"

Not sure if this helps.....
This is IP office - latest version of 10
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:27 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.