Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-30-2011, 07:09 AM
spiane spiane is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 3
spiane has 10 reputation points
Default Session Manager 6.X

I have a strange problem on a session mananger. After you set up the SIP Entity on MS, which is working.
I created a sip station, which should log in through a OneX Com
But the trace of the SM I always get the same message:

--REGISTE-> sip:750011@DOMINIO.it Exp:900
Remote host is not trusted | Host not trusted
Registered contact | Handle: 750011 Domain: DOMINIO.it
Using Session Manager Location | Location: Laboratorio
Originating Location found | Location: Laboratorio
<--Unautho- | (3) 401 Unauthorized
--REGISTE-> | (3) sip:750011@DOMINIO.it Exp:900
Remote host is not trusted | Host not trusted
Registered contact | Handle: 750011 Domain: DOMINIO.it
Using Session Manager Location | Location: Laboratorio
Originating Location found | Location: Laboratorio
Trying to Authenticate | User: 750011 Realm: DOMINIO.it
Authorization failed |
14:53:11,170 <--Unautho- | (3) 401 Unauthorized (invalid response)

someone has an idea of the error? The PSW is certainly correct as the station
thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-05-2011, 05:43 AM
rogerg's Avatar
rogerg rogerg is offline
Brainiac
 
Join Date: Jan 2010
Location: Houston, Tx
Posts: 51
rogerg has 10 reputation points
Default

Not really knowing all the parts, my first guess would be to make sure you have listed all the subnets in the White List on SM and you have created the various locations with their subnets in SM. The error you listed seem to suggest an unknown location or an unknown subnet to that known location.
__________________
Gary Rogerson
AVAYA ACE
Reply With Quote
  #3  
Old 09-06-2011, 11:33 AM
kraghavan kraghavan is offline
Aspiring Member
.
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 2
kraghavan has 10 reputation points
Default

Please check if you have added a "Domain" and "Location" properly in the "Routing" Section. If yes, you can include the corresponding IP Address pattern for this "location". Are you also trying to add an "End-point profile" while creating a new User ? I would suggest first try to create a pure sip user without an End point profile and try to register it to Session Manager.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:51 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.