Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-23-2011, 02:25 PM
blanc2 blanc2 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 1
blanc2 has 10 reputation points
Default Wrong NTP Server

Hello,

We currently have an issue with our CM system, where, even though we have setup the NTP servers, the time synch is going off the local. We have restarted the services, but it keeps going back to local after a couple of days. Has anyone else had this issue or knows what may be causing it? We have 4 other systems with the same setup and they do not have this problem.

Thanks.

CM 5.2.1
Dual 8800 servers.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-21-2015, 06:11 AM
sumit007 sumit007 is offline
Brainiac
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 63
sumit007 has 19 reputation pointssumit007 has 19 reputation points
Default

This is because of drift value. Linux System use different method of clock sync instead of windows system.
Its recommended that you use Linux NTP for Time Sync.
__________________
S.S.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-21-2015, 11:54 AM
yadav29 yadav29 is offline
Brainiac
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 55
yadav29 has 16 reputation pointsyadav29 has 16 reputation points
Default

you can try to restart the CM Server & then check the status of the NTP.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-26-2015, 03:26 AM
agronw agronw is offline
Whiz
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 30
agronw has 15 reputation pointsagronw has 15 reputation points
Default

try an ntpstat. it will show if ntp is running fine ("time correct to" should be within a second, and it should show you the ntp-server it is synchronising to).

regards,
andre
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:49 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.