Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-31-2017, 12:14 PM
dfreib dfreib is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 10
dfreib has 10 reputation points
Default webRTC test page shows 404

What would cause the webRTC page to show a 404? Could it have been something missed during an install of R10?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-31-2017, 03:10 PM
markgallagher markgallagher is offline
Legend
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 555
markgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation points
Default

What product do you have? You've posted in the Avaya Aura part of the forum but I don't think there's an R10 of Aura yet (correct me if I'm wrong). IP Office is at R10.

If it is an IP Office system, has the WebRTC gateway service been started and configured. It does run by default.

What is the URL that you are trying to access?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-01-2017, 09:18 AM
dfreib dfreib is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 10
dfreib has 10 reputation points
Default

IP Office R10 and the App Server. My bad, I assumed this was the correct place when I saw One-X portal on the description.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-01-2017, 09:36 AM
markgallagher markgallagher is offline
Legend
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 555
markgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation points
Default

That's okay.

There is a chapter on WebRTC gateway configuration in the IP Office Application Server manual: http://support.avaya.com/css/P8/documents/101039348
Reply With Quote
  #5  
Old 11-02-2017, 09:47 AM
dfreib dfreib is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 10
dfreib has 10 reputation points
Default

Thanks Mark! I think this is what I've been looking for. The docs I've been going through aren't nearly as informative as the one you provided.
Reply With Quote
  #6  
Old 11-06-2017, 04:39 PM
dfreib dfreib is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 10
dfreib has 10 reputation points
Default

I don't see much coverage on what's needed for dns, ports, and IPs. Is there a doc out there that covers that side of the config?
Reply With Quote
  #7  
Old 11-08-2017, 10:27 AM
dfreib dfreib is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 10
dfreib has 10 reputation points
Default

Nevermind, I found it under the external client access section. Thanks again for the help Mark!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:39 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.