Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-24-2011, 05:39 AM
asiddi asiddi is offline
Whiz
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 27
asiddi has 10 reputation points
Default License Error

Hi,
I have a system, S8800 Duplex, CM 5.2.1, G450 Media GWs...due to some unknown reasons...system goes into license error mode....when i login to browser and click on license file, it says:

The License File Web page allows installation of Avaya license files.
CommunicaMgr License Mode: License Error System Administration Will Be Blocked in Approximately 29 days. Contact Your Service Representative Immediately. Serial Number Mismatch Network used for License: NONE if i do an interchange or perform a reset system 4....system gets back to normal...and after 30 minutes, it shows license normal....but after 2-3 hours, it again goes into license error mode...please help.....any suggestions are more than welcome..

regards
Reply With Quote
  #2  
Old 07-25-2011, 08:00 AM
jrwoods jrwoods is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 10
jrwoods has 10 reputation points
Default

Be sure the serial number of the gateway matches the one in the license file. Issue the "show system" command in the G450 to verify. I have seen a mismatch between what is labeled on the G450 and the serial number in the system.

Ensure that the "ip license-server' command has been issued in the reference G450. This is done automatically when using the G450 wizard but needs to be manually entered if the gateway is configured using the CLI.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-27-2011, 12:53 AM
asiddi asiddi is offline
Whiz
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 27
asiddi has 10 reputation points
Default

i have checked the serial #, it is correct..let me check with the engineer who installed it whether he gave this ip license server command or not....
Reply With Quote
  #4  
Old 07-28-2011, 02:32 AM
asiddi asiddi is offline
Whiz
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 27
asiddi has 10 reputation points
Default

thanks alot jrwoods...u pointed to the right direction...thanks for your help..issue resolved after issuing the ip license server command
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:46 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.