Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-07-2013, 02:29 PM
ander208 ander208 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
ander208 has 10 reputation points
Default help setup 9630

my 9630 dont have an server to connect any more,
and 73738#, 27238#, # Are only restarting. can not edit the settings
When i start it, it onlu writing:
Code:
__________________________
|                        |
|  Discover 10.100.0.15  |
|                        |
|  |||| ||||  |||| ||||  |
NEXT SCREEN
Code:
__________________________
|                        |
|  Discover 10.100.0.4   |
|                        |
|  |||| ||||  |||| ||||  |
NEXT SCREEN
Code:
__________________________
|                        |
|  Discover 10.100.0.6   |
|                        |
|  |||| ||||  |||| ||||  |
NEXT SCREEN
Code:
__________________________
|                        |
|  Discover 10.100.0.18  |
|                        |
|  |||| ||||  |||| ||||  |

Can i set an ftp / http server to reed in the settings to the phone?
And if yes then witch settings to set the phone
to call to my "linksys pap2t (ip: "10.0.0.13:5060" dial nr "622")"

Pleace help me.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-07-2013, 08:19 PM
rvengco rvengco is offline
Whiz
.
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 35
rvengco has 10 reputation points
Default

Hi Ander208,
What do you mean call to your "linksys pap2t (ip: "10.0.0.13:5060" dial nr "622")"?

Is this H.323 phone and trying to register to CLAN/PROCR? if yes try to use "Mute" + 27238# (CRAFT#) and try to change your settings there.

Also if it can't register to the CLAN, check the VLAN assigned to the phone if they were configured to be able to communicate to the CLAN/PROCR IP address
Reply With Quote
  #3  
Old 02-08-2013, 12:03 PM
ander208 ander208 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
ander208 has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by rvengco View Post
Hi Ander208,
What do you mean call to your "linksys pap2t (ip: "10.0.0.13:5060" dial nr "622")"?

Is this H.323 phone and trying to register to CLAN/PROCR? if yes try to use "Mute" + 27238# (CRAFT#) and try to change your settings there.

Also if it can't register to the CLAN, check the VLAN assigned to the phone if they were configured to be able to communicate to the CLAN/PROCR IP address
When i dial 622 i want it to call to my "linksys pap2t"
and if i dial 631 on my "linksys pap2t" it shall call my avaya 9630

have tryed 73738#, 27238#, # but they only restarting the unit
Reply With Quote
Reply

Tags
9630, ftp, html, reset, settings

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:15 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.