Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 05-02-2018, 12:28 PM
corre44 corre44 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 16
corre44 has 10 reputation points
Default

Okay, I think I've got it.
We've been trying to deploy the VM's from the SDM client on our laptop connected to the S8300D services port.
Today we happened to connect the laptop on one of the LAN ports on the G430 and suddenly the US has installed with no issues.
I mean, other than that we haven't done anything any different so we are confident that we spotted the issue.
The question is: is there anything on the documentation stating that the VM's deployment has to be done on the LAN and cannot be done on the services port of the server?
Cheers
Reply With Quote
  #12  
Old 05-10-2018, 08:28 AM
hurdk hurdk is offline
Brainiac
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 64
hurdk has 11 reputation points
Default

I can tell you that when I preload in the lab I use a simple layer 3 switch and mimic the customers network and use a connection to the DL360 and or MG4x0 to deply my software.

After the AVP is installed I can use SDM to load US which usually completes no issue,. I then install CM next and then the rest of my OVA's depending on the server type.

I have a WEBLM ova I run and redeploy as needed to set the SMGR/WEBLM address of the actual customers address and host the license there unitl I complete the preload and config then I will rehost to the customers when on site.

I do this to burn in my hardware and run a number of reboots to make sure I have no hardware /software issues. Then Its a simple rack and stack and or install/cutover.
Reply With Quote
Reply

Tags
avp, communication manager, documentation, utility server

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:51 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.