Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-12-2012, 11:57 PM
mezom mezom is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
mezom has 10 reputation points
Default IP Office 500 v2 routing problem

Hello, all.
Pulling my hairs 3rd day...
I try to check WAN port on IPO. In Local network WAN is woking fine. It's working with Phones, Softphones and managing as well.
Now, I put it with real IP address to the Internet directly (made the gap with switch between ISP line and corporate firewall). IPO is pinging from the Firewall, but doesn't ping from the Internet.
Well, I checked the Gap with laptop and another real IP in two modes: with default gateway on NIC and without. The gateway mode is work and without-gateway-mode is not. It's a logical thing and it's right.
So, I try to set the default gateway on IPO. But in any variations there is no result at all.

Please, I really need any advice!!!

Thanks. Nikita.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-06-2012, 09:43 PM
ysahu ysahu is offline
Member
.
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 5
ysahu has 10 reputation points
Default

Hi - please post the version of IP office, details of you IP rout settings and network details with IP address. I may adivce you check with your IP office distributor as it appears to be a network or configuration issue R7 and R8 work ok in Lab conditions as tested.
Reply With Quote
Reply

Tags
ipo, issue, problem, route

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:44 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.