Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-10-2013, 01:16 AM
hshebl hshebl is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1
hshebl has 10 reputation points
Default Restore failed from CM5.2.1 to CM6.3

I want to Migrate from 5.2.1 with S8730 to CM6.3 with HP DL360 G7
After activated 02.1.016.4-19401.tar.gz
patch on CM 5.2.1 I tried to restore it to CM6.3 I found this error " Restore Failed.backup: 2: Restore image: Unable to determine hostname for image."


The same hostname has been configured on avaya CM5.2.1 and CM6.3 but with the different IP scheme

Please advise.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-01-2014, 03:40 AM
eaves1 eaves1 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 1
eaves1 has 10 reputation points
Default Restore failed from CM5.2.1 to CM6.3

The restore fails when I try to use my scp server so you need to manually copy the upgrade files to /var/home/ftp/pub
then select view backup/restore local directory ( /var/home/ftp/pub )
you can now select the file migration_*.tar.gz and restore onto the system
may sure you have loaded the pre-upgrade patch and run Linux Migration to CM6
the file you need to copy starts migration_*.tar.

Hope this helps

Peter
Reply With Quote
  #3  
Old 05-25-2015, 01:17 AM
sumit007 sumit007 is offline
Brainiac
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 63
sumit007 has 19 reputation pointssumit007 has 19 reputation points
Default

Try to restore with option check " upload if server name mismatch"
and 1 thing i want to know that before upgrading it have you install pre upgrade patch.
__________________
S.S.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-25-2015, 06:46 AM
yadav29 yadav29 is offline
Brainiac
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 55
yadav29 has 16 reputation pointsyadav29 has 16 reputation points
Default

Try to forcefully restore the backup you will get the option in the restore page.
Reply With Quote
  #5  
Old 05-28-2015, 04:34 AM
richa164 richa164 is offline
Guru
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 131
richa164 has 23 reputation pointsricha164 has 23 reputation points
Default

Are you just trying to load xln files , if you are they are in etc/opt/defty

Grab the files via win scp from cm 5 , stop cm from shell in cm6 drop the files in the ect/opt/defty folder and restart cm
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:11 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.