Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-12-2015, 11:49 AM
michaelkoker michaelkoker is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 8
michaelkoker has 10 reputation points
Default MAPI_E_No_ACCESS Debug View Error VM Pro

the VM Pro debug comes back with that MAPI Error MAPI_E_No_ACCESS. Running 9.1 at the moment. We have tried to re-install VM pro with no luck. Any ideas? We mark an old message as unread and it turns mwi back on.

Last edited by michaelkoker; 08-12-2015 at 11:51 AM.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-13-2015, 07:52 AM
richa164 richa164 is offline
Guru
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 131
richa164 has 23 reputation pointsricha164 has 23 reputation points
Default

try imap instead
Reply With Quote
  #3  
Old 08-13-2015, 11:49 AM
zakabog zakabog is offline
Genius
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 300
zakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation points
Default

What are you trying to do? Are you using UMS? You'll still get a MAPI error if you aren't using MAPI, so what's your setup and what's the actual problem you're trying to fix?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:28 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.