Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-10-2013, 02:40 AM
whitf2 whitf2 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 2
whitf2 has 10 reputation points
Default Digital Station ip400 Green Flashing Light

Hi all, we have an IP500 v1 running 4.2(20), 2 x DS 30 and a DS 16.

We had a power issue which caused the ip500 to hard reboot. since then we are unable to get one of the ds30's up. Sits there with a flashing green light. If we swap the module ports between the ds 30s all the extensions swap from the faulty ds to the working ds so I do not think there is an issue with the ip500.

Connecting to the DTE it looks to be booting ok and then sits with ledtick: Slip Error?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-11-2013, 10:11 AM
pdgavin pdgavin is offline
Guru
.
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 167
pdgavin has 10 reputation points
Default Digital Station ip400 Green Flashing Light

The first thing I would try is to shutdown the IP Office using Manager gracefully and power it off and all the expansion modules. I would leave everything powered off for at least 1 minute and then power all the expansion modules up first and after about a minute then power up the IP500. If you are using 4412D or 4424D+ phones you may want to unplug them before you plug in the power to the DS30 just make sure you know where they are plugged in, you may have to label the cables so you know what ports they are plugged into. If it still does not work you may want to open a case of trouble. The DS30 may be bad.

Pete
Reply With Quote
  #3  
Old 09-13-2013, 09:53 AM
kerrky kerrky is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
kerrky has 10 reputation points
Default

is there a good doc on the commands for the DTE port? I am connected but not sure of commands
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:28 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.