Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-30-2013, 02:56 PM
jimvicom jimvicom is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 17
jimvicom has 10 reputation points
Exclamation vectoring and messaging

CM 6.2
CMM 6.2

Have a DID>VDN>Vector. Have step in vector to press # for a dial-by-name directory which is a messaging split 99 for an extension, 3700.

Before I had IALXr2 and I had a hunt group 3700 that followed a coverage path to voice mail and the Dial-by-name auto-attendant and it worked.

"Upgraded" to CMM and now it does not work unless it is a Station that covers to voicemail. Same coverage path as before, same extension 3700 that I was using on the hunt group, but if I use a hunt group it comes up in the trace as busy......cannot cover to the messaging split for 3700 if it is a hunt group.....change 3700 to a station and it works.

Prefer using a hunt group so I don''t burn an RTU for a station......
__________________
-Jim
ACIS-CM
Reply With Quote
  #2  
Old 10-07-2013, 09:50 PM
rsriramoju rsriramoju is offline
Member
.
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 7
rsriramoju has 10 reputation points
Default

Hi Jim,

You are saying change station 3700 . After it is working .

Could you provide me what you changed in the station. is it coverage path or something?

Could you provide me the station configuration, huntgroup configuration and list trace when you are getting busy tone.

Thanks.
Raj
Reply With Quote
  #3  
Old 10-11-2013, 02:13 PM
jones328 jones328 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 3
jones328 has 10 reputation points
Default

Make 3700 a vdn then point the vdn to a vector that routes to messaging skill xx for extension 3700. Ours works this way.
Reply With Quote
  #4  
Old 10-15-2013, 10:15 PM
rsriramoju rsriramoju is offline
Member
.
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 7
rsriramoju has 10 reputation points
Default

This is the stranded configuration which you did now.

Routing to the voice mail should be like converage path ==>hunt group=> Trunk group => messaging server.


So does it solved your issue or you still looking for something ?

Reply With Quote
Reply

Tags
messaging, vector

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:09 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.