Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Networking Products

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-16-2016, 08:50 AM
green445 green445 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 13
green445 has 10 reputation points
Exclamation Avaya 3550gt+ PWR HELP!

HI,

I currently have an Avaya 3550gt+ PWR (the small one ) and i have configured it and enable web servers, also configure using "run ipoffice".
All of this config was done using CLI with a cisco cable.

But my question is how do i get on GUI i have plugged my laptop into a port using an ethernet cable and cross over and type management IP in to several browsers and i get nothing, just "you are not connected to a network, or try again".

Please Help. i have posted before but i got a reply and i replied back and then it went dead

Here are my screenshots






Thanks in Advance
Reply With Quote
  #2  
Old 03-17-2016, 01:58 PM
zakabog zakabog is offline
Genius
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 300
zakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation points
Default

The screenshots are coming up as broken image links, can you try posting them again?
Reply With Quote
  #3  
Old 03-22-2016, 03:13 AM
green445 green445 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 13
green445 has 10 reputation points
Smile sorry

Sorry, didnt get notified of this reply i shall try and reload upload the images
Reply With Quote
  #4  
Old 03-22-2016, 05:29 AM
green445 green445 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 13
green445 has 10 reputation points
Solution Confirmed Screenshots

Here are the screenshots i believe you shall need

http://prnt.sc/aig0ho

http://prnt.sc/aifzgw

Ask if you need more
Reply With Quote
  #5  
Old 03-22-2016, 12:59 PM
thiel2 thiel2 is offline
Genius
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 344
thiel2 has 50 to 99 reputation pointsthiel2 has 50 to 99 reputation pointsthiel2 has 50 to 99 reputation pointsthiel2 has 50 to 99 reputation points
Default

What have you set your computer's IP address to? Since you need to browse to 192.168.44.254, set your IP to 192.168.44.(NOT 254)
Reply With Quote
  #6  
Old 03-23-2016, 03:03 AM
green445 green445 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 13
green445 has 10 reputation points
Smile IP

Thanks for the reply, i set it to 192.168.44.5
Reply With Quote
  #7  
Old 03-23-2016, 12:22 PM
thiel2 thiel2 is offline
Genius
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 344
thiel2 has 50 to 99 reputation pointsthiel2 has 50 to 99 reputation pointsthiel2 has 50 to 99 reputation pointsthiel2 has 50 to 99 reputation points
Default

And by the smiley face, you got it working??
Reply With Quote
  #8  
Old 03-24-2016, 03:01 AM
green445 green445 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 13
green445 has 10 reputation points
Default

Hi,

Sorry no, i just smiley faces on everything XD sorry
Reply With Quote
  #9  
Old 03-29-2016, 08:40 AM
morin26 morin26 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 6
morin26 has 11 reputation points
Default

Hi,

Be sure web server is enable on the switch To see status (show web-server)

CLI command to enable it: web-server enable
Reply With Quote
  #10  
Old 03-29-2016, 08:42 AM
green445 green445 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 13
green445 has 10 reputation points
Default

Hi morin26

Thank you for the reply but i should of mentioned i enabled web server once i have ran ipoffice.

Thanx
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:44 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.