Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 07-07-2011, 07:10 AM
rtrind rtrind is offline
Member
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 5
rtrind has 10 reputation points
Default G450 S8800 Voice Quality Problem and 9611G internal Switch issue

Hello all,

We have installed two G450 with the following specifications:

g450_01-001(super)# sh sys
System Name :
System Location :
System Contact :
Uptime (d,h:m:s) : 125,03:14:38
Call Controller Time : 14:52:26 07 JUL 2011
Serial No :
Model : G450
HW Ready for FIPS : No
Chassis HW Vintage : 1
Chassis HW Suffix : A
Mainboard HW Vintage : 2
Mainboard HW Suffix : B
Mainboard FW Vintage : 30.17.2
LAN MAC Address : 00:1b:4f:3f:8c:50
WAN1 MAC Address : 00:1b:4f:3f:8c:51
WAN2 MAC Address : 00:1b:4f:3f:8c:52
SERVICES MAC address : 00:1b:4f:3f:8c:53
Memory #1 : 256MB
Memory #2 : Not present
Compact Flash Memory : No CompactFlash card is installed
PSU #1 : 400W
PSU #2 : 400W
Media Socket #1 : MP80 VoIP DSP Module
Media Socket #2 : MP80 VoIP DSP Module
Media Socket #3 : Not present
Media Socket #4 : Not present
FAN Tray : Present

g450_02-002(super)# sh sys
System Name :
System Location :
System Contact :
Uptime (d,h:m:s) : 89,20:48:04
Call Controller Time : 14:51:19 07 JUL 2011
Serial No :
Model : G450
HW Ready for FIPS : No
Chassis HW Vintage : 1
Chassis HW Suffix : A
Mainboard HW Vintage : 2
Mainboard HW Suffix : B
Mainboard FW Vintage : 30.17.2
LAN MAC Address : 90:fb:5b:7c:49:98
WAN1 MAC Address : 90:fb:5b:7c:49:99
WAN2 MAC Address : 90:fb:5b:7c:49:9a
SERVICES MAC address : 90:fb:5b:7c:49:9b
Memory #1 : 256MB
Memory #2 : Not present
Compact Flash Memory : No CompactFlash card is installed
PSU #1 : 400W
PSU #2 : 400W
Media Socket #1 : MP80 VoIP DSP Module
Media Socket #2 : MP80 VoIP DSP Module
Media Socket #3 : Not present
Media Socket #4 : Not present
FAN Tray : Present

And two S8800 runing Aura 5.2.1.
We are experiencing some issues like noise calls from/to the Public Trunk and one way audio through this trunk .

We have also an issue with our 9611G endpoints, we have intalled about 1200 units and connected the PC/laptop to its switch, but in only about 10 telephones users are experiencing loss of connectivity in the PC from time to time. When they lose conectivity they only solution is to reboot the phone and it starts working fine, but within a few minutes/hours/days it will go down again.

Has anyone had experience with these problems?

Can you help?

Thanks in advance.
Ricardo Trindade
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:14 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.