Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-15-2012, 05:51 AM
kirchenlo kirchenlo is offline
Guru
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 195
kirchenlo has 15 reputation pointskirchenlo has 15 reputation points
Unhappy Offsite Agent does not have any TDM Gateway configured

Hallo,


we have an issue with the offsite agent feature. We have installed and configured the feature as requested in the installation and commissioning guides, with the result that it is not working. When we start the agent desktop it is properly asking for the phone number to connect to but it shows a pop up window saying “Offsite Agent does not have any TDM Gateway configured”.


Does anyone have an idea?


I have the impression it might be related to the CCT mappings. But I have no real idea what to do? It would be helpful is someone could explain hwo I can troubleshoot these issue?


Regards,


Lothar
Reply With Quote
  #2  
Old 09-15-2012, 10:29 PM
stphnwd's Avatar
stphnwd stphnwd is offline
Brainiac
.
 
Join Date: Jan 2011
Location: USA
Posts: 52
stphnwd has 10 reputation points
Default

Please provide screen captures of your media gateway settings the AAOA server's element manager. This has nothing to do with CCT. What version of contact center and PBX?
Reply With Quote
  #3  
Old 09-17-2012, 12:32 PM
kirchenlo kirchenlo is offline
Guru
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 195
kirchenlo has 15 reputation pointskirchenlo has 15 reputation points
Default

Hallo,

will attache the screenshots from the element manager tomorrow. It is a Avaya Aura CC 6.2, connected to an CS1K in AML mode. Liek I said I will provide the screenshots tomorrow.

Regards

Lothar
Reply With Quote
  #4  
Old 09-17-2012, 12:36 PM
kirchenlo kirchenlo is offline
Guru
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 195
kirchenlo has 15 reputation pointskirchenlo has 15 reputation points
Default

Hallo Again,

forgotten to mention the PBX, it is a CS1000M-Multigroup running release 7.5.

Greetings

Lothar
Reply With Quote
  #5  
Old 09-18-2012, 12:16 AM
kirchenlo kirchenlo is offline
Guru
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 195
kirchenlo has 15 reputation pointskirchenlo has 15 reputation points
Default

Hallo,

her the versions of the OA App'lication.

Offsite-Agent-6.0.0.412
Media-Application-Server-6.4.0.225

Screenshots will follow later today .
Reply With Quote
  #6  
Old 09-18-2012, 04:58 AM
kirchenlo kirchenlo is offline
Guru
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 195
kirchenlo has 15 reputation pointskirchenlo has 15 reputation points
Default

Here is the screenshot.

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:54 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.