Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Messaging

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-21-2011, 09:50 AM
jleewms jleewms is offline
Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 5
jleewms has 10 reputation points
Default MM Ootlook Client not refreshing in Office 2010

We just started to deploy windows 7 and Outlook 2010. I was asked to install MM OTC on a new executive's laptop. MM OTC isn't working properly. When a message is received in MM it doesn't show in the MM OTC unless you do a send/receive or close and open outlook. I checked the settings the, I cannot change the settings in the General tab - they are set at 2 minutes and the check box "Schedule an automatic send/receive every:" is unchecked and greyed out. But so isn't mine and mine works but I'm using XP and Outlook 2003. My director has W7 and O 2010 on the same hardware and his is working I didn't even look at his settings. However another user has the same set-up and it is also not refreshing.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-14-2011, 05:06 AM
deshmukh deshmukh is offline
Member
.
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 7
deshmukh has 10 reputation points
Default

Hi,

Avaya support would need logs from client PC and PC access to check the issue. Also what is the MM version here. OTC version would be dependent on MM version.

This issue needs further investigation with the help of logs.

Please contact Avaya support @ +1800 242 2121 EXT. 15571 for new ticket.

Regards,
Apeksha
Reply With Quote
  #3  
Old 06-17-2011, 08:57 AM
cfafwright cfafwright is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
cfafwright has 10 reputation points
Default

The Global settings for Outlook 2010 are set to 30 minutes by default. I sytumbled across this myself. Go to:

Send/Receive Tab>Send/Receive Groups>Define Send/Receive Groups

Then change the number of minutes under "Schedule an automatic send/receive every" setting. This works for us.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:51 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.