Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Support Site Feedback Community

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-08-2016, 02:18 PM
john81 john81 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 1
john81 has 10 reputation points
Angry Search feature in the Support forum is broken

Every time I enter something in the search field (upper right corner), and hit Enter, it takes me to a new page saying the following:

This site can’t be reached

search.avaya.com’s server DNS address could not be found.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN


and hitting Reload does absolutely nothing. So, how do I search the forum?
Reply With Quote
  #2  
Old 11-08-2016, 03:01 PM
markgallagher markgallagher is offline
Legend
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 553
markgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation points
Default

That box is I think a general search of Avaya sites so probably not the one you want anyway. Use the Search drop-down shown in the menu bar next to 'Quick Links' and 'Log Out'.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-09-2016, 08:36 AM
markgallagher markgallagher is offline
Legend
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 553
markgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation points
Default

No. It doesn't work in Chrome, or Edge, or IE11, or from several PCs

Sincerely suggest its not a user's problem for them to resolve by fiddling with their DNS settings!
Reply With Quote
  #4  
Old 11-09-2016, 09:20 AM
nherman nherman is offline
Whiz
.
 
Join Date: May 2012
Posts: 41
nherman has 13 reputation pointsnherman has 13 reputation points
Default

Let's try this again....As Mark stated, search from the Avaya Forum page is not intended for use. We will report this to our IT organization to address. Going forward, please either use global search, also located in the top right, from support.avaya.com, or you can also find documentation from the Product Hub pages - https://support.avaya.com/products/
Reply With Quote
  #5  
Old 11-09-2016, 11:51 AM
rbrookes's Avatar
rbrookes rbrookes is offline
Guru
.
 
Join Date: Jan 2012
Location: rbrookes@avaya.com
Posts: 141
rbrookes has 10 reputation points
Default use this search instead

John81,
If you want to search just forum posts and threads, use the search Mark suggested. See screenshot below - it's the circled one - not the one in top right corner. It works for me. Let me know if it doesn't work for you.

Attached Images
File Type: jpg search.JPG (35.7 KB, 15 views)
__________________
Russ Brookes | Avaya, KCS Leader | +1 613.771.7590 | rbrookes@avaya.com | NA Eastern Time Zone
Reply With Quote
  #6  
Old 03-28-2017, 11:25 AM
ramos214 ramos214 is offline
Member
 
Join Date: Mar 2017
Posts: 8
ramos214 has 10 reputation points
Default

Been wondering why it doesn't work on my end as well. Good thing I found this thread. Thank you for the info.
Reply With Quote
  #7  
Old 03-29-2017, 12:01 PM
rbrookes's Avatar
rbrookes rbrookes is offline
Guru
.
 
Join Date: Jan 2012
Location: rbrookes@avaya.com
Posts: 141
rbrookes has 10 reputation points
Solution Confirmed

Just an update on this...the "Search Avaya" box in the top right corner has now been fixed. If you use that search you will search the entire support.avaya.com site.

If you use the search drop down menu further down the page, that search will search just the forums site.
__________________
Russ Brookes | Avaya, KCS Leader | +1 613.771.7590 | rbrookes@avaya.com | NA Eastern Time Zone
Reply With Quote
  #8  
Old 05-13-2017, 07:18 AM
cartw7 cartw7 is offline
Brainiac
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 57
cartw7 has 9 reputation points
Default

Thanks for the update, Russ! That's good news.
Reply With Quote
Reply

Tags
broken links, search forum

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:52 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.