Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-29-2018, 05:40 AM
mckay35 mckay35 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 1
mckay35 has 10 reputation points
Default Ip Office 10.1.3 Server edition Networking Issue

I have 2 dell servers r230, r330 sent from avaya pre installed with IPO Server edition. the first one i installed worked fine (the r230) but using the exact same iso file every time i install it on the R330 server i have no connectivity to anything, eg. cant ping server with multiple diferent laptops direct connected to servers nics. cant ping a switch from the server when direct connected to switch.

I have tried re installing multiple times with no diference, I used the default ip's, ive set my own and nothing.

I ruled out hardware as everything worked perfectly from a ubuntu live cd.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-04-2018, 11:52 AM
weiss1 weiss1 is offline
Genius
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 333
weiss1 has 11 reputation points
Default

When you say, you are using the default IP's, do you mean, the first server is using 192.168.42.1 and 192.168.43.1?
If so, then the second server has the same default IP, at least until ignition process. Then you can change it.

Sound like you have duplicate address conflict..

If your first server has different IP's, then its still possible, there is something in the network already using the IP of your second server.
Reply With Quote
Reply

Tags
dell, ip office

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:54 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.