Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-16-2010, 02:14 PM
svasude2 svasude2 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
svasude2 has 10 reputation points
Default System Manager Template install fails

Here is the error log:


17:03:14 Wait until system and all VMs are stabilised
Complete 100 0s
17:03:15 Run post-install plugin if present
Error: caught exception trying to run post-install
plugin:
com.avaya.vsp.common.workflow.TaskException:
post-install plugin [sudo runuser -g vspvm vspvm
--
/vspdata/template/Template_smgr/plugins/post-insta
ll/backup.sh -p -d
/vspdata/template/Template_smgr/plugins/pre-instal
l -e /vspdata/template/Template_smgr/ovf-env.txt]
returned fault code 5 with error message: Warning:
Permanently added '10.xxx.xxx.xxx' (RSA) to the list
of known hosts.
Permission denied
(publickey,gssapi-with-mic,password,keyboard-inter
active).
Failed 100 1m 1s
Finalize Installation

It says Permission Denied, not sure what am I missing! Any help is appreciated!

Last edited by svasude2; 09-16-2010 at 02:20 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 09-17-2010, 08:55 AM
ekalia ekalia is offline
Member
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 9
ekalia has 10 reputation points
Default System Manager Template Installation

Hi,

After reviewing your post, I would suggest that you either create an online Service Request at http://support.avaya.com/ >> "Create Service Request", or call into the support center to ask this technical question.

This is because this issue will require other details for troubleshooting purposes.

Thanks,

BackBone Team
Reply With Quote
  #3  
Old 09-20-2010, 07:58 AM
svasude2 svasude2 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
svasude2 has 10 reputation points
Default

Thanks, I am working with account team!
Reply With Quote
  #4  
Old 10-13-2011, 01:51 PM
bonzd bonzd is offline
Aspiring Member
.
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 1
bonzd has 10 reputation points
Default

How did you fix the problem with Post Install Plug in if Present. Ours just keeps running
Reply With Quote
Reply

Tags
aura, installtion_failed, permission_denied, self_install, system_manager

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:18 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.