Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Messaging

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-24-2015, 09:48 AM
perez199's Avatar
perez199 perez199 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Spain
Posts: 1
perez199 has 10 reputation points
Exclamation Avaya Aura S8300D embedded messaging, language pack

Hi, does anyone loaded the Language pack for S8300D Aura Messaging?
We would like to load the Castilian Spanish languaje but do not know if the Avaya Aura Messaging language pack is valid for this kind of hardware (S8300D embedded Messaging)?

Many thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 02-24-2015, 09:27 PM
sunilkumarv sunilkumarv is offline
Guru
.
 
Join Date: Mar 2010
Location: India
Posts: 124
sunilkumarv has 24 reputation pointssunilkumarv has 24 reputation points
Default

are we talking about Avaya aura messaging or Communication manager messaging ?

below are the languages available for communication manager messaging

https://support.avaya.com/downloads/...eleaseId=6.3.x
__________________
Regards,
Sunil

AVAYA| Voice: US:- +1 720 444 5271, India: +91 80 6715 3277 | Email:sunilkumarv@avaya.com|
Reply With Quote
  #3  
Old 04-28-2015, 03:49 AM
campo35 campo35 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1
campo35 has 10 reputation points
Default embedded messaging

Hi Sunil,

I have embedded messaging installed for avaya aura.

Whenever a call is transferred to voicemail, I receieve an error message "this extension is not valid". I have configured the subscriber mailbox, as well a coverage path settings.

Can you tell me what could be the cause of this error?

Thanks.
Reply With Quote
  #4  
Old 04-30-2015, 12:18 AM
mathew mathew is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 16
mathew has 10 reputation points
Default

Hi,

You can install the additional languages on CMM as well. Pls find the below link where you will find the CMM language packs.

https://support.avaya.com/downloads/...eleaseId=6.3.x
Reply With Quote
  #5  
Old 05-18-2015, 05:42 PM
mlashe mlashe is offline
Hot Shot
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 15
mlashe has 10 reputation points
Default Extension Not Valid

Hi,

You may review the mailbox configuration, make sure that it's cover the right extension.
also check the COS on Voice Mail and use the default configuration.
and make sure you enabled IP-to-IP media communication in cor configuration on CM.

Moataz
Reply With Quote
  #6  
Old 05-25-2015, 10:02 AM
yadav29 yadav29 is offline
Brainiac
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 55
yadav29 has 16 reputation pointsyadav29 has 16 reputation points
Default

hi,

it would be better if you can send the CM traces for the same. So that we can get where you are getting the issue.

For sure this is related to the configuration mismatch issue on CM & CMM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:52 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.