Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-10-2015, 11:05 AM
mcebasek mcebasek is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 19
mcebasek has 10 reputation points
Default upgrade fight... from 9.1.1 to 9.1.4

Hi All.

I have an IP Office 500 v2 going from 9.1.1.xxx to 9.1.4.xxx

I connected my laptop to the system, did the File -> Advanced -> Upgrade and when I went to upgrade, it failed. At this point, I did a default of the passwords from File -> Erase Security Settings (Default). The program was exited, and when I re-connected to the IP Office, it made me choose new password... which was fine.

The upgrade was attempted again, and using the new password, the upgrade went fine. (I stopped before actually doing the upgrade ... that is cancelled out)... and tried again. Using the same password, this time it failed.

I suspected it might be a computer as the ones we are given have security software coming out the ears. Using my personal computer running windows 7 I had to reset the passwords again, and then re-enter new ones before it would work.

Has anyone else encountered this issue?

What was the fix, if any?

Regards
Reply With Quote
  #2  
Old 11-11-2015, 02:17 PM
havel3 havel3 is offline
Guru
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 148
havel3 has 15 reputation pointshavel3 has 15 reputation points
Default

The Administration password differs from the upgrade password.
It is not possible to give a answer to the question as it is not clear what you've done but you must have done something odd as the process is straight forward and it has never failed me on any version, including upgrades to 9.1.4.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:59 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.