Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Equinox™ Meetings Online

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-05-2018, 11:39 PM
nguye426 nguye426 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 2
nguye426 has 10 reputation points
Default How to set endpoints run 720P/60f with MCU 6140

Hi all !
Our company recent bought 01 MCU ELITE 6140 + 01 Management Server + 01 Recording and Streaming Server.
- The first problem is that I try to set virtual room for 720P/60F in CP mode with no success. It alway run 720P/30F even if I set bitrate to 4096 Kb/s. The endpoint I used is Sony XG-80 and Avaya XT-5000. When I connect direcly from endpoint to endpoint, 720P/60F mode workfine. I also set meeting type to Motion, but no luck.
- Second, due to large number of endpoint ( ~ 131 endpoints = 04 XT5000 + 18XG-80 + 109 Scopia Desktop client ), I change to SWITCH VIDEO mode to run with 720P/30F resolution. The issue is with all hardware endpoint ( or XT5000 + Scopia Desktop ), it run fine, but when mixed XG-80 with Scopia Destop, the frame rate and bitrate of XG-80 decrease and failed.
Our MCU6140 version : 8.3.2.12.0
Scopia Management version : 8.3.6.0.12
Scopia Desktop Server version : 8.3.800.037
- Our company also has a MCU ELITE 5110 with version : 7.7.10, may i try to cascade 5110 to increase capacity instead of run ricky SW mode ?
Sorry for bad English
Best regards
Le Minh Nguyen Trieu
Reply With Quote
  #2  
Old 03-06-2018, 05:09 AM
nguye426 nguye426 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 2
nguye426 has 10 reputation points
Default

I have just found that Sony XG-80 only run 720P/30F as describer : https://downloads.avaya.com/css/P8/documents/100173492
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:25 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.