Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-15-2015, 10:27 AM
carrai carrai is offline
Whiz
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 40
carrai has 10 reputation points
Default IPO 9.1 - Problem with Auhoirzation Code and access RIghts

Hello,

I worked with IPO 9.0 and I could assign authoriztation codes to users and that codes are tied to acces rights. But with IPO 9.1 doesnt work so (authorization codes dont show the box for selecting access rights)
My question is which is the way to make codes for users that restrict international codes just with the code?

Thanks in adavance
Reply With Quote
  #2  
Old 06-18-2015, 07:42 AM
bmurin bmurin is offline
Whiz
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 31
bmurin has 10 reputation points
Default

Facing a similar challenge and also need advise.
Reply With Quote
  #3  
Old 06-18-2015, 09:05 AM
zakabog zakabog is offline
Genius
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 300
zakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation pointszakabog has 25 to 49 reputation points
Default

From the help -

Quote:
In release 9.1, authorization codes can no longer be associated with User Rights. If an authorization code was configured in relationship with User Rights in an earlier release configuration, this authorization code will be lost during upgrade. The administrator must re-configure the authorization code, after upgrade. The authorization code must be associated with a user.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-19-2015, 09:43 AM
oiduran's Avatar
oiduran oiduran is offline
Genius
 
Join Date: Nov 2013
Location: Bogotá, Colombia
Posts: 204
oiduran has 22 reputation pointsoiduran has 22 reputation points
Default

Dear, I worked with a manual, I paste the URL, if your problemm persist I could help you with a .cfg. Let me to know!

http://www.ipofficeinfo.com/pdf/Auth...des(TT156).pdf
Reply With Quote
  #5  
Old 06-19-2015, 10:35 AM
fwilkepcs fwilkepcs is offline
Genius
 
Join Date: Nov 2013
Location: Germany
Posts: 360
fwilkepcs has 18 reputation pointsfwilkepcs has 18 reputation points
Default

That manual worked up to R9.0. In 9.1 Avaya decided to make AuthCodes available without registry hack but with less features...
Reply With Quote
  #6  
Old 06-19-2015, 11:28 AM
oiduran's Avatar
oiduran oiduran is offline
Genius
 
Join Date: Nov 2013
Location: Bogotá, Colombia
Posts: 204
oiduran has 22 reputation pointsoiduran has 22 reputation points
Default

Yes It'true thanks for your advise.

Note
In release 9.1, authorization codes can no longer be associated with User Rights. If an authorization code was configured in relationship with User Rights in an earlier release configuration, this authorization code will be lost during upgrade. The administrator must re-configure the authorization code, after upgrade. The authorization code must be associated with a user.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-23-2015, 01:57 PM
carrai carrai is offline
Whiz
 
Join Date: Jun 2015
Posts: 40
carrai has 10 reputation points
Default

Then if I must configure access rights to the users now??? But if someone uses his auhorization code in other phone the access rights of the phone of another user applies?
Because we need that access codes belongt to the codes
Reply With Quote
  #8  
Old 06-30-2015, 03:09 PM
oiduran's Avatar
oiduran oiduran is offline
Genius
 
Join Date: Nov 2013
Location: Bogotá, Colombia
Posts: 204
oiduran has 22 reputation pointsoiduran has 22 reputation points
Default

You could configurate user right for the user and allow the privileges with the code authorization for user.
Reply With Quote
  #9  
Old 07-01-2015, 03:56 PM
maxvasquezcacho maxvasquezcacho is offline
Whiz
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 33
maxvasquezcacho has 11 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by oiduran View Post
You could configurate user right for the user and allow the privileges with the code authorization for user.

Dear oiduran:

It doesn't work that way either.

We hope that Avaya Team Support take that option back again.
Reply With Quote
  #10  
Old 07-06-2015, 11:37 PM
bmurin bmurin is offline
Whiz
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 31
bmurin has 10 reputation points
Default

I also second that Avaya Team Support take that option back again
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:24 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.