Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-18-2012, 10:38 PM
roonem roonem is offline
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6
roonem has 10 reputation points
Default csta integration service failed to initialize on Win2008 R2

Have this error appearing every 16 minutes on a VM ware win 2008 R2 CCR server running latest CCR 8.0.8.15
csta integration service failed to initialize

It doesnt seem to affect anything (CCR or One X) so not too concerned
Just wondering if anyone knows where to go to stop it happening.
Have checked most of the .xml files, but nothing seems to stop it.

Regards
Reply With Quote
  #2  
Old 01-20-2012, 09:21 AM
pdgavin pdgavin is offline
Guru
.
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 167
pdgavin has 10 reputation points
Default

R U sure nothing is broken? Can you change an agents state, make them available in CCR by right clicking on them and selecting a different state?

CSTA Integration Service
This service integrates the Web Client with a CSTA III compatible provider in order to provide control agent functions.

You may need to see if you can do this and once you have it setup properly the error should go away.

http://marketingtools.avaya.com/know...ntegration.htm

Pete
Reply With Quote
  #3  
Old 11-04-2015, 01:50 AM
vbiauz vbiauz is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 2
vbiauz has 10 reputation points
Default

Hi,

I'm having the same error (appearing every 16 minutes) on an HyperV 2012 R2 machine with IPO CCR 9.0.8.

As roonem did, I thought that those errors didn't affect anything on the CCR. But actually, the agent control functions do not work.

@Pdgavin : your link doesn't work anymore (I know it has been posted more than 3 years ago!)

What should I do to fix this ?

Thanks a lot.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2015, 02:33 AM
vbiauz vbiauz is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 2
vbiauz has 10 reputation points
Default

Precision : every time I try to use an agent "function" (add or remove from a hunt group for example), I got the same error in windows application events :

System.ApplicationException: CSTAIntegrationService.HuntGroupEnableAgent failed ---> System.ServiceModel.FaultException: System.Web.Services.Protocols.SoapException: Le serveur n'a pas pu traiter la demande. ---> Avaya.SBCC.Services.ServiceContracts.CSTAIntegrati onServiceException ---> Avaya.SBCC.Services.ServiceContracts.CSTAIntegrati onServiceException: CSTA service is unavailable: ---> Avaya.SBCC.Services.ServiceContracts.CSTAIntegrati onServiceException: Connection timeout
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:36 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.