Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Breeze™ Collaboratory

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-02-2016, 11:40 PM
ephilip1 ephilip1 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
ephilip1 has 10 reputation points
Default Media Server instance is not licensed

Avaya Aura Media Server 7.7 Missing License Instance, It can't acquire License through System Manager WebLM License.
Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2016, 03:46 PM
vjheath vjheath is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 11
vjheath has 10 reputation points
Question Which lab?

Is this an issue with your collaboratory lab? If so, could you please let us know what lab number you are using? Is this a new issue, or did you notice this the first time you tried to use the AMS?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-08-2016, 06:26 AM
mmontgom mmontgom is offline
Whiz
.
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 45
mmontgom has 11 reputation points
Default What is your lab number?

As requested before, what is your lab number?
Reply With Quote
  #4  
Old 02-23-2016, 01:55 AM
ephilip1 ephilip1 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 2
ephilip1 has 10 reputation points
Default server profile of media server

My lab Engagement Development Platform Trial Bundle License consist of Avaya Aura® Media Server Licenses. I want to know how to configure server profile of media server.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-31-2016, 08:01 AM
bsantos bsantos is offline
Aspiring Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 2
bsantos has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by ephilip1 View Post
Avaya Aura Media Server 7.7 Missing License Instance, It can't acquire License through System Manager WebLM License.
Hi all,

I have the same problem.

AMS is on 7.7.0.334
SMGR is on 7.0.1

I have a media server instance installed on weblm under SMGR.

Help would be appreciated.

Regards
Bruno Santos
Reply With Quote
  #6  
Old 10-09-2016, 10:01 PM
blamp1 blamp1 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: May 2016
Posts: 1
blamp1 has 10 reputation points
Default

Hello,

Was there an answer to this, I am experiencing the same issue.

CM gets it's license ok from SMGR/WebLM, as does session manager.

Media server and AAM don't.

Is there a fix for WebLM on SMGR to sort this issue.

All servers are virtual and on version 7 btw.

Thanks.
Reply With Quote
  #7  
Old 10-12-2016, 04:26 AM
szukalab szukalab is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 2
szukalab has 10 reputation points
Default

Hello,
it's not for Collabolatory and
I don't know your issue details, but there is a know issue on AMS 7.7.0.334, try to install 7.7 FP1 SP1 (7.7.0.359)
https://support.avaya.com/ext/index?page=content&id=SOLN295822&group=UG_ENTITLED _CUSTOMER


I hope it will help.


Regards,

Bartosz
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:50 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.