Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-29-2014, 10:11 AM
steels steels is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 1
steels has 10 reputation points
Angry Analog fax issues using G450 and MM711

Using a G450 Gateway and a analog MM711 card and we are not able to send or receive faxes. The routing appears to be correct, the lines ring like they are supposed to but then errors out. Is there a setting somewhere in the G450 that I need to check?
Reply With Quote
  #2  
Old 10-29-2014, 10:53 PM
sunilkumarv sunilkumarv is offline
Guru
.
 
Join Date: Mar 2010
Location: India
Posts: 124
sunilkumarv has 24 reputation pointssunilkumarv has 24 reputation points
Default

Hello,

Does your call flow include FOIP (fax over ip) ? , if yes, try changing the codec set to use T.38 and disable Modem.

also, make sure you Gateway has Time sync to one of the DS1 boards connected to Service provider.

Regards
Sunil
__________________
Regards,
Sunil

AVAYA| Voice: US:- +1 720 444 5271, India: +91 80 6715 3277 | Email:sunilkumarv@avaya.com|
Reply With Quote
  #3  
Old 11-03-2014, 03:00 AM
rime rime is offline
Brainiac
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 56
rime has 10 reputation points
Default G450/G430: analog endpoint issues with Media Gateways delivered in autumn 2014

We have had issues with recently (autumn 2014) delivered Media Gateways which have more DSPs (MP120). We had initially downgraded them to match other Media Gateways in the system but calls involving analog endpoints failed to be associated with DSPs. We had to upgrade again the Media Gateway firmware, in our case to 35.8.0 to solve this.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:36 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.