Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Office Contact Center

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-15-2015, 07:39 AM
aturkben's Avatar
aturkben aturkben is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: May 2015
Posts: 24
aturkben has 10 reputation points
Default Soft Phone and Avaya Communicator Resiliency for IPOCC

I have two similar questions

a)Does IPO Server edition version 9.0 (primary and secondary) support the resilience for the Ip Office video softphone application when primary server is down?

b)Does IPO Server edition version 9.1 (primary and secondary) support the resilience for the Ip Office Avaya Communicator application when primary server is down?

Regards.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-20-2015, 12:36 AM
aturkben's Avatar
aturkben aturkben is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: May 2015
Posts: 24
aturkben has 10 reputation points
Smile Soft Phone and Avaya Communicator Resiliency for IPO

It is actually an IPO question. Sorry for using wrong thread. But answer is found with ATAC's help which is written below:

a)Does IPO Server edition version 9.0 (primary and secondary) support the resilience for the Ip Office video softphone application when primary server is down?

=> No, as it is a SIP phone.

b)Does IPO Server edition version 9.1 (primary and secondary) support the resilience for the Ip Office Avaya Communicator application when primary server is down?

=> No, as it is a SIP phone.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-08-2015, 06:36 PM
ahame ahame is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 1
ahame has 10 reputation points
Default IPOCC with SIP softphone

I think Avaya does not allow SIP softphone with IPOCC ... you may need to look into ACCS ..
__________________
Farhad
Reply With Quote
  #4  
Old 09-09-2015, 11:08 AM
oiduran's Avatar
oiduran oiduran is offline
Genius
 
Join Date: Nov 2013
Location: Bogotá, Colombia
Posts: 204
oiduran has 22 reputation pointsoiduran has 22 reputation points
Default

The resilienciy supports only h.323 phones. I have other question, do you have sip trunks on the server primary? My question is because I have a issue with the resiliency sip trunks when the primary server fails.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:39 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.