Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-11-2014, 01:48 AM
bui3 bui3 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 4
bui3 has 10 reputation points
Question [Help] Call pickup between Avaya 1603 H323 and SIP Phone Yealink

Dear all,

Does some one know how to config server for this case:

My system use Avaya G450 System.

My end device about Avaya 1603 H 323 using prefix 63xx, and another end device about Yealink T19 SIP phone using prefix 68xx.

I want to create a pickup for 2 end device pickup call with other: 1603 can pickup call of Yealink SIP and Yealink SIP can pickup 1603 call?

Is there anyway to do this? Please let me know.
Thank you all.
Reply With Quote
  #2  
Old 11-11-2014, 08:29 PM
bui3 bui3 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 4
bui3 has 10 reputation points
Default

Some one help me?
Reply With Quote
  #3  
Old 11-12-2014, 08:33 PM
bui3 bui3 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 4
bui3 has 10 reputation points
Default

Any hint?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-18-2014, 01:22 AM
sunilkumarv sunilkumarv is offline
Guru
.
 
Join Date: Mar 2010
Location: India
Posts: 124
sunilkumarv has 24 reputation pointssunilkumarv has 24 reputation points
Default

I found an Application note for T20 Phone, as per this application note, you can add these SIP stations in CM as off pbx stations.

once you add a station in CM, you should be able to add both SIP and H323 stations in the same pickup group

http://www.devconnectprogram.com/fil...4-cfc60ac684a5

Hope this helps
__________________
Regards,
Sunil

AVAYA| Voice: US:- +1 720 444 5271, India: +91 80 6715 3277 | Email:sunilkumarv@avaya.com|
Reply With Quote
  #5  
Old 12-22-2014, 01:19 AM
bui3 bui3 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 4
bui3 has 10 reputation points
Default

Thank for your help, but i found that the error came from the diffenrence type of extensions.
You can see this at image link here
https://www.upsieutoc.com/image/pXI3

Extension 6859 is a SIP type.
i only could add H323 extension type into the pickup-group.
i don't know how to solve it.

Can you help me with this?

Thank you verymuch.

Reply With Quote
  #6  
Old 12-22-2014, 10:09 PM
sunilkumarv sunilkumarv is offline
Guru
.
 
Join Date: Mar 2010
Location: India
Posts: 124
sunilkumarv has 24 reputation pointssunilkumarv has 24 reputation points
Default

can you try adding it as 9640sip or similar to that. what is the station type you created for this extension ?
__________________
Regards,
Sunil

AVAYA| Voice: US:- +1 720 444 5271, India: +91 80 6715 3277 | Email:sunilkumarv@avaya.com|
Reply With Quote
Reply

Tags
pickup

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:13 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.