Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Messaging

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-27-2017, 10:28 AM
jennid jennid is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 5
jennid has 10 reputation points
Default Forward message "Function failed to complete"

Hi,
I'm looking for advice in how to fix forwarding a message on VM PRO IP Office mode. When listening to message I press 6 (to forward) then 2 (forward to another user) then extension number followed by #-#. System replies with "Function failed to complete".
It's an IP office 500 V2 9.0.3 with new VM Pro on Windows 7 Pro, SP1 running in IP Office mode. The phone types are 54xx and 1408. I have restarted both VM Pro and IP Office
thanks
Dean
Reply With Quote
  #2  
Old 03-27-2017, 12:20 PM
markgallagher markgallagher is offline
Legend
.
 
Join Date: May 2010
Posts: 554
markgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation pointsmarkgallagher has 25 to 49 reputation points
Default

You need to be looking at the email sender settings in the Voicemail Pro server's preferences.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-27-2017, 05:41 PM
jennid jennid is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 5
jennid has 10 reputation points
Default

Sorry, I should have mentioned. The SMTP forward to email functions fine; that's how they have been working around not forwarding vmails.
Reply With Quote
  #4  
Old 12-20-2017, 09:45 AM
jennid jennid is offline
Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 5
jennid has 10 reputation points
Wink

Quote:
Originally Posted by markgallagher View Post
You need to be looking at the email sender settings in the Voicemail Pro server's preferences.
I should have posted the resolution but I forgot. The resolution was to upgrade both IPO and VM Pro to 9.1.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:38 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.