Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 10-02-2014, 01:25 PM
alb293 alb293 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 13
alb293 has 10 reputation points
Default

Yes, if the code above does not return Vulnerable, you are fine.
Reply With Quote
  #12  
Old 10-02-2014, 03:29 PM
jaytarbox jaytarbox is offline
Whiz
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 30
jaytarbox has 10 reputation points
Default

Patches out for various CM versions now, no indication if they're service interrupting or not.
Reply With Quote
  #13  
Old 10-02-2014, 04:30 PM
audetd's Avatar
audetd audetd is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Montreal,QC. Canada
Posts: 7
audetd has 10 reputation points
Default

I have installed the 6.2 patch in my Lab and the script test does not show the Vulnerable word any more.

But Platform still show it. so we will need patch later on this one.

Here is the link where i got the patch.

https://support.avaya.com/downloads/...roductId=P0001
__________________
_____________________________
Daniel
Allstream Application Specialist

Last edited by audetd; 10-02-2014 at 05:37 PM.
Reply With Quote
  #14  
Old 10-02-2014, 04:31 PM
jaytarbox jaytarbox is offline
Whiz
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 30
jaytarbox has 10 reputation points
Default

Was it service interrupting when you installed it?
Reply With Quote
  #15  
Old 10-02-2014, 05:43 PM
audetd's Avatar
audetd audetd is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Montreal,QC. Canada
Posts: 7
audetd has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by jaytarbox View Post
Patches out for various CM versions now, no indication if they're service interrupting or not.
I have install on CM 6.2 Via Platform and this is HOT not service affecting

See my screen capture in attachement
Attached Images
File Type: jpg 10-2-2014 7-40-40 PM.jpg (41.9 KB, 8 views)
File Type: jpg 10-2-2014 7-43-00 PM.jpg (28.5 KB, 5 views)
__________________
_____________________________
Daniel
Allstream Application Specialist
Reply With Quote
  #16  
Old 10-03-2014, 08:51 AM
richa164 richa164 is offline
Guru
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 131
richa164 has 23 reputation pointsricha164 has 23 reputation points
Default

That is it im afraid , you are vulnerable on the servers you have run the command on , await further updates and patches for supported hardware.
Reply With Quote
Reply

Tags
bugs, linux, security, security advisories, vulnerability

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:09 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.