Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2019, 05:56 PM
kbraat kbraat is offline
Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 3
kbraat has 10 reputation points
Default Issue with Public-Unknown displaying after removed

Hello everyone, great information on here, but I haven't been able to find information on my particular issue.

(Using Aura SM 8.0)I have our county probation department's officers on a public-unknown call table, and had a request to remove one of the officers from the table since his number either displayed as the public number, or would show up as "unknown" when calling cell phones.

At his behest, due to people ignoring his calls, I removed him from the list in the PuTTY CM. Strangely enough, it appears that he is still on the list, as when he calls, it still transmits unknown when I list trace him.

Has anyone experienced this?

Thanks for the help!
-Kyle
Reply With Quote
  #2  
Old 12-04-2019, 11:25 AM
mlombardi1's Avatar
mlombardi1 mlombardi1 is offline
Legend
 
Join Date: Sep 2010
Location: New York
Posts: 407
mlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation points
Default

The extension needs to be defined in the table, either explicitly or in a wildcard, to send caller-ID. Use "ch pub x ext y" (where x = extension length and y = the extension number) to find him in the table.
Reply With Quote
  #3  
Old 12-04-2019, 12:23 PM
kbraat kbraat is offline
Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 3
kbraat has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by mlombardi1 View Post
The extension needs to be defined in the table, either explicitly or in a wildcard, to send caller-ID. Use "ch pub x ext y" (where x = extension length and y = the extension number) to find him in the table.
Thank you for the response,
Perhaps I misstated my issue. I've attached as a xdoc the pages in question. 5590 is not on this list, but when doing a call trace, it shows as using CPN still. The issue is figuring out how to remove him from the list if he doesn't exist on it.
Attached Files
File Type: docx 7555 CPN.docx (161.9 KB, 2 views)
Reply With Quote
  #4  
Old 12-05-2019, 11:00 AM
mlombardi1's Avatar
mlombardi1 mlombardi1 is offline
Legend
 
Join Date: Sep 2010
Location: New York
Posts: 407
mlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation points
Default

Is there a wildcard or catch-all entry in the numbering table that states something like any four-digit extension beginning with 5 outpulses 530621 of length 10? CM will append the extension number to fill in the remaining 4 digits to create a CPN of length 10.
Reply With Quote
  #5  
Old 12-09-2019, 09:30 AM
kbraat kbraat is offline
Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 3
kbraat has 10 reputation points
Default

Hello again,
It we don't appear to to have a specific wildcard set up, especially since we have 6 different prefixes. My only thought would be to remove his station entirely and rebuild it, but I am not certain that would remove it from this issue. Any ideas for that?
Reply With Quote
  #6  
Old 12-10-2019, 06:43 AM
mlombardi1's Avatar
mlombardi1 mlombardi1 is offline
Legend
 
Join Date: Sep 2010
Location: New York
Posts: 407
mlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation pointsmlombardi1 has 25 to 49 reputation points
Default

Doubt that would help. CID comes from the numbering tables. Doublecheck the numbering format on the trunk involved here. Is it set to private numbering? If so, the answer is in that table and not public numbering.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:10 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.