Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Office Contact Center

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-21-2014, 04:45 AM
marquardt marquardt is offline
Guru
.
 
Join Date: May 2014
Location: Stuttgart - Germany
Posts: 190
marquardt has 14 reputation pointsmarquardt has 14 reputation points
Default Is there any way of not showing the tag names and only showing the information?

You are creating a Telephony template to use for Agents and you are adding Tags e.g. CCK_Caller_Name.
You do not want that the tag Name is shown.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-21-2014, 04:47 AM
marquardt marquardt is offline
Guru
.
 
Join Date: May 2014
Location: Stuttgart - Germany
Posts: 190
marquardt has 14 reputation pointsmarquardt has 14 reputation points
Default Answer

  1. Click right on the element
  2. Choose Properties.
  3. Mark Display names.
  4. Enter for example a blank.
  5. Save the settings.
The element is shown without text.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-22-2014, 09:38 AM
callanr callanr is offline
Member
.
 
Join Date: Mar 2012
Location: Santa Clara, CA
Posts: 7
callanr has 10 reputation points
Default Additional info

You can also use the TAG element without a border and it will show value only, then you can add Label element to provide signage as necessary.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-15-2014, 09:56 PM
petermcc1 petermcc1 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 2
petermcc1 has 10 reputation points
Default Renaming Counters

Is it possible to rename counters so reports make sense to management? %ToOccuoACW as an example will not make sense to anyone out side of the contact centre
Reply With Quote
  #5  
Old 06-17-2014, 10:16 AM
kruegerb kruegerb is offline
Genius
.
 
Join Date: Oct 2013
Location: Stuttgart-Germany
Posts: 276
kruegerb has 12 reputation points
Default

reporting counters can be renamed: in User Interface ->Administration-> configuration -> menu service -> Reporting filters
search the counter which to rename in list, double click on it, a dialog "Overwrite Counter Name" appears, type in the new name and close with "OK"
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:30 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.