Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-07-2017, 04:41 PM
rogerg's Avatar
rogerg rogerg is offline
Brainiac
 
Join Date: Jan 2010
Location: Houston, Tx
Posts: 51
rogerg has 10 reputation points
Default CM 7 install Dumb Question

I have installed the CM 7.0 simplex VM on our LAB ESXi host. Everything is good, however when I login to ASA to setup basic translations, I am not able to see / access a change command.

I know in 6.x and earlier, I could install, but before I could add anything, I had to change system parameters maintenance, make any change, save trans then reset sys 4. ...then all would be available for 30 days...for testing (no licenses).

How do I do this in CM 7?
__________________
Gary Rogerson
AVAYA ACE
Reply With Quote
  #2  
Old 02-08-2017, 10:15 AM
hurdk hurdk is offline
Brainiac
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 64
hurdk has 11 reputation points
Default

I was offered the change command when it saw the weblm or SMGR address being used for licensing. I did however see all the commands after a restore when I did an upgrade and before the license was installed.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-09-2017, 12:45 PM
derekf derekf is offline
Whiz
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 26
derekf has 14 reputation pointsderekf has 14 reputation points
Default

I haven't done a CM7 yet, but in CM6 I believe it was the auth file that needed to be installed, then reset sys 4 before you could make translation changes.
Reply With Quote
  #4  
Old 06-22-2017, 08:51 PM
hart105 hart105 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 2
hart105 has 10 reputation points
Default

Thanks for sharing this, derekf! Been trying to figure out how to do this for quite some time now.
Reply With Quote
  #5  
Old 06-23-2017, 01:32 PM
hurdk hurdk is offline
Brainiac
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 64
hurdk has 11 reputation points
Default

I have installed quite a few and it will let you admin when it sees the license ip address and its valid.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:43 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.