Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Aura & Unified Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-06-2015, 08:00 AM
fschio fschio is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 8
fschio has 10 reputation points
Default Session Manager - Erro 404 Not Found

I'm having a call failure (SIP error message: "SIP / 2.0 404 Not Found (can not determine routing domain, check SM ports)"). By SM trace the message is sent from the SM100 for the Session Manager. The Session Manager does not send the call to the CM.

Scenario:
Main site:
1 CUCM - Cisco Unified Communications Manager
1 SM - Session Manager;
1 System Manager;
1 AACM - Avaya Aura Communication Manager
Secondary Site
1 CUCM - Cisco Unified Communications Manager
1 SM - Session Manager;
1 AACM - Avaya Aura Communication Manager

Failure:
Call CUCM (main) to the SM (secondary) presents the error: "SIP / 2.0 404 Not Found (can not determine routing domain, check SM ports)"

Note: Call CUCM (main) to the SM (main) the call is completed successfully.

We have already entered the 5060 ports (TCP and UDP) and trust in the System Manger. Also enter the CUCM entities (main) and trust to the SM (secondary). Imagine to be some configuration "reliability" / trust in the System Manger, but still do not know what exactly.

Is anyone aware to Session Manger and System Manager configuration that can give a help in this case?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-10-2016, 05:18 AM
arahamanshar arahamanshar is offline
Whiz
.
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 44
arahamanshar has 10 reputation points
Default

Are your still looking for help on this query?
Reply With Quote
  #3  
Old 02-10-2016, 05:50 AM
fschio fschio is offline
Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 8
fschio has 10 reputation points
Default

no thank you. solved problem.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-29-2016, 04:09 AM
assisf assisf is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 1
assisf has 10 reputation points
Default

Hello FSCHIO,

How did you solve this problem?
Thank you for your help.

Regards
Reply With Quote
  #5  
Old 05-09-2016, 10:17 AM
anton104 anton104 is offline
Member
 
Join Date: May 2016
Location: Doha
Posts: 5
anton104 has 10 reputation points
Default

How u resolve this issue?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:11 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.