Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-22-2014, 01:37 PM
mark05 mark05 is offline
Hot Shot
 
Join Date: May 2011
Location: KW
Posts: 13
mark05 has 11 reputation points
Default WFO v12 - Cognos Installation Error - Login from an untrusted domain

During the WFO v12 installation, the Cognos setup stops and gives the following error.

ERROR DatabaseHelper:isExistingDBWinAuth:1927 - There is an error whi trying to connect database server: METWFO2.metlab.com on port: 1433 under domain: metlab and user: appacc
java.sql.SQLException: Login failed. The login is from an untrusted domain and cannot be used with Windows authentication.


The setup is a consolidated server setup and DC & SQL server is also installed on the same server. SQL server is on mixed mode authentication.

I've tried almost all the SQL related issues on the regular internet searches and nothing seems to help. Any ideas would be appreciated.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-26-2014, 12:03 AM
mark05 mark05 is offline
Hot Shot
 
Join Date: May 2011
Location: KW
Posts: 13
mark05 has 11 reputation points
Solution Delivered

After days (weeks) of re-installation, I finally did a manual installation for Cognos (during the setup stage where Cognos was being installed) and used an SQL account instead of a domain account. I was finally able to complete the consolidated server installation.

Last edited by rbrookes; 05-27-2014 at 06:15 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-27-2014, 06:16 AM
rbrookes's Avatar
rbrookes rbrookes is offline
Guru
.
 
Join Date: Jan 2012
Location: rbrookes@avaya.com
Posts: 141
rbrookes has 10 reputation points
Default

Thanks for posting the update - hopefully that will help someone else if they encounter this in the future.
__________________
Russ Brookes | Avaya, KCS Leader | +1 613.771.7590 | rbrookes@avaya.com | NA Eastern Time Zone
Reply With Quote
Reply

Tags
cognos, wfo

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:59 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.