Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-02-2010, 04:34 AM
fsharief60 fsharief60 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 10
fsharief60 has 10 reputation points
Default FAC are not working .

Hi,


User facilities features like call forwarding, conferencing, call park, automatic callback & etc. are working when I configured the button on Digital sets for these features. With digital sets it is working fine.

Now for using these features in analog set I have configured the feature access codes for these features but these codes are not working.


Product Description:

We are using below products
  • S8300
  • G450
  • CM5.2

I would be very thankful if some one can help me on subjected issue.

Thanks in advance!!!!
Reply With Quote
  #2  
Old 03-04-2010, 06:42 AM
natarajans natarajans is offline
Aspiring Member
.
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 2
natarajans has 10 reputation points
Default FAC are not working

Hi,

There could be a possible configuration with your dialplan analysis. Please verify for any digits conflicts in dial plan. Couple of tips in this case;

1. If you hear silent upon entering the FAC, then press # to proceed with Feature activation.
2. If you hear fast busy or reorder tone, then we are dealing with dialplan configuration error.

Hope! this helps.

Regards,
Srini...
Reply With Quote
  #3  
Old 03-05-2010, 12:20 AM
rsadarangani rsadarangani is offline
Member
.
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 7
rsadarangani has 10 reputation points
Default

HI

Please try the following:

1. Try to use the FAC on digital set , do not assign a key (button), try with the code.
2. Try using Flash key while using Call Park and conference key, while on call and listen to tone before you proceed for FAC dial.
3. Check the COS of the SLT for Call forward and other features.


Regards
Ravi
Reply With Quote
  #4  
Old 03-09-2010, 04:53 AM
fsharief60 fsharief60 is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 10
fsharief60 has 10 reputation points
Default

Hi,


Thanks for reply.

When we entered the short code in result of this we hear a dial tone and not working.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:32 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.