Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Office Contact Center

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-20-2016, 06:54 AM
zgti zgti is offline
Whiz
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 44
zgti has 10 reputation points
Default IPOCC still not stable

Why is even the latest version (9.1.9) still not stable?
When opening an callflow I get an error about "Relase assertion failed".
When trying to export an callflow the program stops responding and I can only close the program and start all over again.
In this version the problem with the statistic generator connection should have been solved, but this issue is still there, making it impossible for the customer to generate reports.
The problem with redirecting to an external destination, which is an huntgroup in the IPO is also still not solved (no answer time for the huntgroup does not work).

It is really starting to annoy me, that Avaya is unable to make this a stable program.

Regards, Peter
Reply With Quote
  #2  
Old 12-20-2016, 01:18 PM
mnorst mnorst is offline
Whiz
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 42
mnorst has 11 reputation points
Default

I too hope that 9.1.9 release is stable, but I haven't seen the export error you are experiencing so I cannot comment to it directly. That said, is this a known-good flow that has passed the syntax/config checks and been set active? It sounds like a bad logic or configuration block is crashing the export. If it can't be opened can you roll back to a previous version?

Regarding the reporting issue, is this the connection to the reporting generator error? I have been fighting with this for a bit on 9.1.8 (as well as 9.1.6) and was really hoping to see it resolved in 9.1.9. That said, I *have* had some success with addressing what I believe is a root cause in my case... high cpu usage on the server. On my system, a backup process was running that sometimes caused the cpu to spike to 95+% and during those times the internal IPOCC services complained on slow response times communicating with each other. Even though the majority of services recover seamlessly after these occurrences, the report generator service never seems to "try again" and is broken until Watchdog gets restarted. I disabled the backup software and so far so good. Sorry for the long rambling post, but you may be able to determine what is happening to the server/network that is causing the ipocc to break before getting a patch for the reporting service itself.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:39 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.