Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Avaya Networking Products

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-22-2012, 12:32 PM
psteph psteph is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
psteph has 10 reputation points
Default WLAN8180 WMS problems

I've managed to figure out the basics and can get an AP to show up...but it's a little hard to roll this out when within WMS there are inconsistencies in how an AP displays.

Under mobility domains, WAPS, the AP shows as associated with one AP profile...go down to config, mobility domains, my domain, devices, APs...shows associated with a different AP profile. I'm not confusing my AP's because I only have one associated. I've pushed the policy, I've synced, I've danced. This behavior is consistent. It would be ok if the profile actually on the AP was the one I wanted, but it's wrong and no matter what I do I can't change it. Running 1.2 on the controller and WMS. I have a customer that is expecting this within a couple of weeks. I have no room left on my 2360's. Anyone else see this behavior and have luck fixing it? Please help.
Reply With Quote
  #2  
Old 08-24-2012, 05:02 AM
psteph psteph is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 2
psteph has 10 reputation points
Default oops wrong thread

figured it out anyway.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-02-2013, 07:49 AM
tmelch tmelch is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
tmelch has 10 reputation points
Default

Hello psteph,

is perhaps the solution?


If the domain AP related parameters have changed (for example, if the AP profile has changed),
then you must reset the APs for the configuration to take effect.
WC8180#
WC8180#wireless domain ap reset start


source: http://downloads.avaya.com/css/P8/documents/100110216
Reply With Quote
Reply

Tags
8180, ap profile, wms

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:08 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.