Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-21-2017, 10:29 AM
perfed perfed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 5
perfed has 10 reputation points
Default Greetings and calling all Gurus!!

Greetings and calling all Gurus!!

I am connecting an IP Office to an NEC sv8100 via Sip trunks. I can call to the NEC and connect all day. Calling to the IPO from the NEC I get this on monitor:


148046mS CMCallEvt: 0.1009.0 -1 BaseEP: NEW CMEndpoint fe7b87e8 TOTAL NOW=1 CALL_LIST=0
148047mS Stun: Info: media ports will not be mapped with STUN.
148047mS Sip: License, Valid 1, Available 65535, Consumed 0
148051mS SIP Tx: TCP 192.168.3.25:5060 -> 192.168.3.26:48968
SIP/2.0 100 Trying
Via: SIP/2.0/TCP 192.168.3.26:5060;branch=z9hG4bKC6F3A7B949B9527B
From: "4603" <sip:4603@192.168.3.26>;tag=27B1324631353641000237 2B
To: <sip:4650@192.168.3.25:5060>;tag=bb0faeed1d17e4b 1
Call-ID: 020AC224618140000000002E@192.168.3.26
CSeq: 1 INVITE
Allow: INVITE, ACK, CANCEL, OPTIONS, BYE, REFER, NOTIFY, INFO, UPDATE
Supported: timer
Content-Length: 0

148054mS Sip: 15.1009.1 -1 SIPTrunk Endpoint(fe7b782c) Present Call, no match (4650) from URI in To header or (4650) from request URI
148056mS SIP Tx: TCP 192.168.3.25:5060 -> 192.168.3.26:48968
SIP/2.0 404 Not Found
Via: SIP/2.0/TCP 192.168.3.26:5060;branch=z9hG4bKC6F3A7B949B9527B
From: "4603" <sip:4603@192.168.3.26>;tag=27B1324631353641000237 2B
To: <sip:4650@192.168.3.25:5060>;tag=bb0faeed1d17e4b 1
Call-ID: 020AC224618140000000002E@192.168.3.26
CSeq: 1 INVITE
Allow: INVITE, ACK, CANCEL, OPTIONS, BYE, REFER, NOTIFY, INFO, UPDATE
Supported: timer
Content-Length: 0


Where I placed the faces is where it is going wrong.

Any ideas would be appreciated.!!

Thanks/Quaz
Reply With Quote
  #2  
Old 02-22-2017, 12:12 PM
furrerm furrerm is offline
Guru
.
 
Join Date: Nov 2010
Location: WI
Posts: 191
furrerm has 13 reputation pointsfurrerm has 13 reputation points
Default

Do you have an incoming call route for 4650, to route to an extension (assuming extension 4650)?

this is a QSIG trunk, so you need to manually create the routing for in and outbound.
Reply With Quote
  #3  
Old 03-01-2017, 06:20 AM
perfed perfed is offline
Member
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 5
perfed has 10 reputation points
Default

Right you are! When I created an incoming route, I could complete calls.
Thank you for your response and help.

Quaz
Reply With Quote
  #4  
Old 02-18-2019, 07:10 AM
haddo4 haddo4 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 2
haddo4 has 10 reputation points
Default Job Aid?

Can you share your notes on creating the IP Office side to NEC please?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 05:41 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.