Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > IP Telephony and Convergence

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-07-2014, 08:00 AM
park90 park90 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
park90 has 10 reputation points
Default How to dial pause character in One-X Communicator

With the upgrade to Win7, my company upgraded from Avaya IP Softphone to Avaya One-X Communicator 5.2. I often call into conferences hosted on a conference system. With these types of calls, you call an 800 number, wait for it to answer, then dial a conference code. IP Softphone had a useful feature that supported this type of call. From a contact entry or by pasting into the number box on the dial pad, I could enter pause characters (commas) after the 800 number then the conference code. For example 800-555-2222,,,123-4567# would call the number, wait for the answer, and log me into the conference automatically.


This feature seems to not be in One-X communicator. I think I have tried all the keyboard special and alphabetic characters and none seems to create a pause.

Is there a way to add a pause character to a dial string in One-X Communicator?
Reply With Quote
  #2  
Old 05-09-2014, 07:56 AM
aostensen aostensen is offline
Member
.
 
Join Date: Apr 2014
Location: Oslo
Posts: 4
aostensen has 10 reputation points
Default

Hi,

I just tried this with One-X Com 6.2 and it works as a charm (with , as the pause character).

So maybe try the latest and greatest client, and try again?

Download: https://support.avaya.com/downloads/...eleaseId=6.2.x

Hope this help,
Arne

Last edited by aostensen; 05-09-2014 at 08:21 AM.
Reply With Quote
  #3  
Old 05-09-2014, 08:44 AM
ilalpatidar ilalpatidar is offline
Whiz
.
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 37
ilalpatidar has 11 reputation points
Default

I think you need to check same with latest version of One-X Communicator.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-09-2014, 04:18 PM
park90 park90 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 2
park90 has 10 reputation points
Default

Thanks for the reply. I am encouraged that the comma = pause feature is available in the current release so it is likely I will get it some day. I am not allowed to download/install any software to my machine. What I will do is look for the right way to suggest my company upgrade One-X Communicator.
Reply With Quote
Reply

Tags
dial, one-x, pause

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:32 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.