Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-16-2012, 02:55 AM
stutzb stutzb is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 14
stutzb has 10 reputation points
Default IP Office basic (partner version) voice mail problems again

Yesterday we installed a 10 phone Partner Version (aka IP Office basic edition). Before we started programming we upgraded the SD card from 7.0 to 7.0.27 This is suppose to be a stable release.
When we installed this and plugged in phones we were showing the customer how the voice mail boxes worked and the voice mail would not work. The retrieve buttons would not work. Our techs were told to reformat the SD card, which took time and made us look bad in front of our customer. We re-formatted the card and now it works.

What should we do different? reformat a new card before we up grade it? What are others doing?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-17-2012, 04:16 PM
stutzb stutzb is offline
Hot Shot
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 14
stutzb has 10 reputation points
Default

We dropped by Friday to check on the customer and their intercom was just 1 way. We had seen this with Release 8.0 several times but never with 7.0.27. So we spent a bit reformating their sd card a second time and then the customer had to re-record their voice mail.
Certainly we are doing something wrong or getting defective sd cards or something in the middle. What are others seeing out there? What are we doing wrong?
Reply With Quote
Reply

Tags
sdcard

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:59 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.