Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-16-2010, 07:40 AM
rpescia rpescia is offline
Member
.
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 4
rpescia has 10 reputation points
Default CCE 4.0 Chat issue

Hi. I have an issue in CCE 4.0 when launching a chat session from a PC. That chat ends before establish the chat session to a CCE desktop logged in agent. After it, also the remote service named “Sales” goes down for a while, reestablishing by itself after a minute. I found the next error in the log file:
[Thu Oct 22 12:18:14.576],Major,2600,WCWebService.parseSoapException: Sales.WS.ReceiveMessages failed. SOAP Exception: ErrCode = 2, ErrMsg = RecieveMessagesForService: Failed (incorrect serviceToken), ServiceToken=65d9c2ca06174cc0b872195cc85e504e, ErrSrc = RecieveMessagesForService
The environment is:
CCE 4.0 installed on windows server 2003 standard edition SP1
IIS 6.0 installed in another server windows 2003 standard edition SP1
Chat is being launched From a PC with windows XP sp3, Internet explorer 8.
Any ideas on how to solve it or any reference about the error, will be appreciated!
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 03-16-2010, 09:30 AM
g2 g2 is offline
Hot Shot
.
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 19
g2 has 10 reputation points
Default

A quick suggestion would be to check the IIS timeout, and the default application thread reuse time.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:00 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.