Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 03-25-2014, 09:11 AM
tbev tbev is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 4
tbev has 10 reputation points
Default CCMA 6.3 Script Variable Interface slow to respond

We are using CCMA 6.3 sp 10 and when trying to open script variable the web interface is slow to load or will just hang. The happens on both the PC client and Server. In order to change a variable we have to go through orchestration designer. The server is 2008. Has anyone experience this problem. In order to remedy the problem we have to reboot the server. This is not a solution but a work around. We need a fix.

Any suggestions.
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:32 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.