Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Small and Medium Business Communications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-16-2014, 01:57 PM
hooveb hooveb is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 7
hooveb has 10 reputation points
Default TAPI Not Working After Upgrade

Recently a customer upgraded their IP Office from version 8.1 to version 9.0. Since the upgrade, the TAPI TSP installed on another box can no longer see the Avaya extensions. Any ideas? Do I need a new version of the TSP as well? Where do I get the latest version?

Thanks,
Ben
Reply With Quote
  #2  
Old 05-16-2014, 04:44 PM
thiel2 thiel2 is offline
Genius
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 346
thiel2 has 50 to 99 reputation pointsthiel2 has 50 to 99 reputation pointsthiel2 has 50 to 99 reputation pointsthiel2 has 50 to 99 reputation points
Default

Grab the User 4.2(57) and you will find updated TAPI drivers

http://downloads.dlavaya.com/akdlm/I...8fbc89981d6247
Reply With Quote
  #3  
Old 05-19-2014, 07:52 AM
hooveb hooveb is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 7
hooveb has 10 reputation points
Default

I've installed the latest TSP that came with IP Office 9.0 and am still having the same issue.
Reply With Quote
  #4  
Old 05-29-2014, 02:25 PM
hooveb hooveb is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 7
hooveb has 10 reputation points
Default Fixed

It seems that the upgrade reset the password that the TSP uses to connect to the default one.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:12 AM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.