Avaya Support Forums  

Go Back   Avaya Support Forums > Contact Center Applications

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-07-2015, 05:45 AM
geige1 geige1 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 2
geige1 has 10 reputation points
Question Interaction Center ACD AUX/ACW state

Hello all,

My customer is using AIC 7.3 and we have the following problem:
When an agent is logged on ACD via AIC he is not able to switch from an AUX state to ACW. Neither with a hardphone nor with a softphone. AIC causes immediately switching back to AUX when the AUX key has been pressed by the agent.
btw: when the agent is logged on ACD directly using hard- or softphone it is no problem to switch from AUX to ACW.

Any idea?

TIA, Ralph
Reply With Quote
  #2  
Old 04-16-2015, 01:31 PM
gill54 gill54 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 1
gill54 has 10 reputation points
Default

Quote:
Originally Posted by geige1 View Post
Hello all,

My customer is using AIC 7.3 and we have the following problem:
When an agent is logged on ACD via AIC he is not able to switch from an AUX state to ACW. Neither with a hardphone nor with a softphone. AIC causes immediately switching back to AUX when the AUX key has been pressed by the agent.
btw: when the agent is logged on ACD directly using hard- or softphone it is no problem to switch from AUX to ACW.

Any idea?

TIA, Ralph
Hi,

Ensure the after-call feature button is added to the station ID. Is the issue present when logging into other station IDs?
Reply With Quote
  #3  
Old 04-17-2015, 12:47 AM
geige1 geige1 is offline
Aspiring Member
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 2
geige1 has 10 reputation points
Default

Hi,

first of all thanks for Your answer.
I have to explain the situation more detailled. The Agent is using One-X Agent for communication with customer and changing ACD states (no IC Agent or something like that).
But: The Agent is NOT logged in to ACD via One-X Agent but through a CTI application which is connected to IC (in this case the Avaya SAP connector). We found out, that neither the SAP connector is nor One-X Agent is responsible for this behaviour. It is something "inside" IC.
Every Agent in the Call Center, who is logged in via IC has this Problem. All other agents, which log in to ACD using One-X Agent can easiliy Switch from AUX to ACW.
Reply With Quote
Reply

Tags
acw, aic, aux

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:37 PM.

This Forum is provided solely for the use and convenience of Avaya customers and partners. Use of the Forum is subject to the Terms and Use and Privacy Statement found at www.avaya.com. No other use is permitted. The Forum including all content posted is “AS IS” and Avaya expressly disclaims all warranties and/or guarantees as to its accuracy, reliability, usefulness, quality or non-infringement of intellectual property. Avaya reserves the right to remove any content posted on the Forum at any time and for whatever reason.

Avaya will not be liable for any content posted on this Forum, including, without limitation, any errors or omissions or for any losses or damages of any kind incurred as a result of use or reliance on any content, regardless of its origin.

You expressly understand and agree that you assume all risks associated with use or reliance on this content.